Кейтеринг – це процес організації виїзних фуршетів, у якому необхідно враховувати досить багато різних чинників. Від них залежить фінальна вартість всього заходу. Людині дуже важливо звернутися в те місце, де їй запропонують вигідну пропозицію, яка стане для неї дуже привабливою. Компанія в Києві Dzyga Catering давно знаходиться на даному ринку та знає, як надати якісний сервіс для кожного свого клієнта. Перевага та зручність сучасного кейтерингу незаперечна. Плануючи свято чи корпоративний захід, в першу чергу, хочеться вибирати місце, виходячи з його розташування, інтер'єру, комфорту, а також інфраструктури. Отже, далі розглянемо як розраховується вартість кейтерингу на одну людину на бізнес-форум, презентацію чи корпоративне свято.
З чого складається вартість кейтерингу
Кожен захід, що включає частування гостей, вимагає багато часу і сил на підготовку, якщо тільки він не організований у ресторані, кафе або іншому подібному закладі. Йдеться, наприклад, про весільний банкет, день народження, дитяче свято, корпоратив, а також про ділові заходи (конференції, презентації). Однак сьогодні організатор може просто звернутися до кейтерингової компанії, яка доставить усі необхідні страви та візьме на себе супутні клопоти з організації заходу. Ось що впливає на вартість кейтерингу як основні фактори:
- Тип події. Від того наскільки масштабним та яскравим буде свято чи банкет залежатиме ціна. Якщо це, наприклад, весілля, доведеться продумувати кожен аспект до дрібниць.
- Місце проведення. Це один із перших та важливих аспектів. Підбором майданчика може займатися сама людина, або можна довірити роботу компанії. Будь-який виїзний захід має бути повністю розпланований. Якщо, наприклад, планується провести свято чи фуршет на вулиці, то компанія «Dzyga» буде рада запропонувати кілька різних варіантів майданчиків, де можна відтворити затишну атмосферу.
- Кількість людей на заході. Від того факту, скільки людей перебуватиме на банкеті, залежить вартість виїзного кейтерингу на людину та те, скільки меблів та обладнання доведеться взяти в оренду.
- Їжа – це один із найважливіших аспектів, і на ньому не варто економити. Саме він може стати одним із найдорожчих пунктів у всій організації кейтерингу. Меню має бути підібрано з урахуванням переваг кожної людини, яка буде гостем на святі.
- Прикрашання залу. Ще один важливий фактор – це те, як виглядатиме зал на заході. Навіть якщо цей виїзний захід, варто прикрасити майданчик таким чином, щоб він створював атмосферу події, яка на ній проводиться. На вулиці також можуть бути встановлені спеціальні намети, які дозволять проводити захід у будь-яких погодних умовах.
- Додаткове обладнання. Ще один пункт, який вплине на ціну, – це оренда необхідного девайсу. Звукове, світлове та інше обладнання також необхідно встановити для того, щоб свято запам'яталося кожній людині. Музика може стати одним із важливих аспектів проведення всього свята чи події, тож і на цьому не варто економити кошти.
Варто поцікавитись, які додаткові послуги пропонує компанія. Адже ціна кейтерингу на корпоратив може відрізнятись від весільного свята. Це може бути бармен-шоу, святковий торт на індивідуальне замовлення, candy bar (дослівно «цукерковий бар», або столик з асортиментом з різних солодощів з оригінальним декором). Також слід прояснити, чи потрібно окремо сплачувати оренду посуду, текстиль для столиків та послуги офіціантів. Компанія «Дзиґа» пропонує послуги з оформлення свят за прийнятними цінами. Скористайтеся послугами та не пошкодуєте про своє рішення. Просто зв'яжіться з нами та повідомте про своє бажання довірити захід нам.

Розрахунок кейтеринг меню на одну особу
Загалом компанії, які надають кейтерингові послуги мають між собою різницю і переважно це вартість сервісу. Отже, середня ціна кейтерингу на одну людину складається таким чином:
- 2 види закусок, по 3 штуки кожного виду на людину;
- салати розраховуються по 100 грам на особу (але мінімум по 2 види);
- гарячого знадобиться до 250 грамів на людину;
- у виборі гарніру відштовхуйтеся від розрахунку 100 грамів на людину. Оптимально: 2-3 варіанти;
- Якщо у свято не включено великий торт, то міні-десертів може бути 2-3 види на людину;

Якщо час прибуття гостей до основного прийому їжі – година-півтора, заплануйте невеликий фуршет із закусками або коктейль, щоб гостям не довелося знемагати від голоду в очікуванні застілля. І не забувайте про воду та прохолодні напої. Якщо на заході потрібно буде багато рухатися, закуповуйте напої виходячи з розрахунку 100–150 мл на годину на одну людину. Бажаєте додати вашій події легкості та невимушеності? Фуршет від компанії Dzyga Catering – це те, що вам потрібно — за потреби по індивідуальному замовленню діє послуга оренда святкових приборів і скляного посуду за актуальними цінами. Ми – команда професіоналів, які перетворюють будь-який захід на яскраве та смачне свято. Ми любимо створювати атмосферний кейтеринг ціна за порцію якого, подарує не тільки приємне здивування, а і зекономить ваші фінанси!
